Hulp gevraagd? U komt er niet uit met uw laptop, telefoon, tablet en computer? Hoe werkt Excel? Wat moet ik doen met een pc die traag is? Hoe update ik mijn computer? Het zijn vragen die we wekelijks krijgen gesteld. Tijden veranderen en onze aanpak verandert mee. Daarom hebben we op de vrijdag en zaterdag nu hulp beschikbaar die u in alle rust kan uitleggen hoe een computer werkt. U kunt vanaf nu hulp reserveren op onze site. Onze achtergrond in het onderwijs leert ons dat deze hulp maximaal een uur duurt. We leggen uit hoe uw telefoon werkt, tablet werkt of telefoon werkt. Daarnaast geven we u de nodige informatie mee die u helpen makkelijker te werken met de apparatuur. Dus wilt u hulp in de ict huishouding dna kunt u deze via onze website reserveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>