In het verleden heeft Microsoft (de producent van Windows) gebruikers van Windows 7 de mogelijkheid gegeven over te stappen over Windows 10. Dit was in die tijd geheel kosteloos. Op dit moment wordt de ondersteuning voor Windows 7 gestopt. Na 14 januari 2020 is voor dit besturingsysteem geen ondersteuning en updates meer. Veel fabrikanten en makers van software richten zich dus ook niet meer op deze versie van Windows 7.

Voor u is het belangrijk om te weten dat degene die hier misbruik van willen maken hier graag gebruik van maken. Voor u dus het moment om uw laptop of computer van de nieuwste versie van Windows 10 te voorzien. U kunt 2 zaken doen:

  • U vervangt uw windows 7 voor windows 10 en tegelijkertijd maakt u de computer ook sneller door een aantal noodzakelijke aanpassingen te doen aan de harde schijf
  • U vervangt uw huidige laptop voor een nieuwere waar windows 10 al op zit

Heeft u kinderen die (nog) op school zitten dan kunnen we de kosten voor de software laag houden. Op onze site staat hoe u dit kunt doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>