We kunnen u een status update geven van de laatste ontwikkelingen. De gehele periode tot nu toe hebben we gezien als een kans. Veel mensen werken van huis zien de mogelijkheden van onlinewerken en hebben behoefte aan een stabiel intern ict structuur. Dat betekent dat we de afgelopen tijd niet mensen analoog hebben kunnen helpen. Maar Lotte, Rens en Bente zijn wel in staat geweest veel online diensten te verlenen. Ook hebben we met gepaste afstand een aantal netwerken kunnen verbeteren en versterken.

We hadden al plannen om een online boeking systeem op te nemen in de nieuwe website. Dit om de spreiding van klanten en de afspraken nog beter voor u te kunnen organiseren. En die zal er ook komen op de website die vanaf 1 juni online zal gaan. Daarnaast hebben we een kans aangegrepen om te kunnen werken vanuit een nieuw (kantoor)pand. Dat betekent dat we vanaf half juni overgaan naar Tip 10 in Weerselo.

Deze ruimte gebruiken we tevens om onze klanten die een website hosten of laten ontwerpen, te kunnen ontvangen.

Ook de klanten die gewoon meer willen weten over een programma, tablet of er niet uitkomen zijn hier van harte welkom. Lees voor een bezoek wel eerst even onze huisregels.

Halverwege Juni verwachten wij in zijn geheel in het pand te zitten. We houden u hiervan op de hoogte.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>