Veel gestelde vragen VRAGEN

Schoolspot (onderdeel van APS IT-diensten) is de software, cloud en hardware-webwinkel voor leerkrachten, medewerkers en (ouders van) leerlingen in het basis- en/of speciaal onderwijs. Lage prijzen, ruim en actueel aanbod Met speciale onderwijskorting (tot wel 90%) kun je op schoolspot officiële en legale software, hardware, clouddiensten en cursussen bestellen. Welke producten je in de webwinkel vindt en welke prijzen je ziet, is afhankelijk van de licenties die jouw instelling afneemt van APS IT-diensten, de eigenaar van schoolspot. Voor de meeste producten betaalt de basisschool van uw kind/kinderen namelijk de licentie voor gebruik thuis. www.schoolspot.nl
Slim.nl is dé webwinkel voor het Voorgezet Onderwijs en MBO! Bij ons bestel je eenvoudig en met hoge korting legale software, hardware, tijdschriften, boeken en accessoires. Slim.nl geeft onderwijskorting aan studenten en scholieren die leren aan een VO-instelling of (V)MBO/ROC die een licentieovereenkomst heeft afgesloten bij SLBdiensten, de licentieorganisatie voor het middelbaar onderwijs die het gebruik van ICT faciliteert. Ook ouders, docenten en medewerkers kunnen software voor thuisgebruik bij ons bestellen. Slim.nl is in 1995 opgericht en is een initiatief van SLBdiensten. Wij onderhouden nauwe contacten met onze leveranciers zodat altijd sprake is van de meest actuele versies van de media, maar wij leveren ook vaak oudere versies, wanneer deze niet meer in de ‘bakstenen’ winkel te krijgen zijn. www.slim.nl
SURFspot is dé not-for-profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. Exclusief voor studenten en medewerkers in het Nederlands hoger- & middelbaar beroepsonderwijs. Alle universiteiten, ruim 25 hogescholen, mbo's en enkele onderzoeksinstellingen hebben voor hun studenten en medewerkers de deuren van SURFspot geopend. Als gebruiker log je in met de gegevens waarmee je ook op je onderwijsinstelling inlogt. De webwinkel is een initiatief van de not-for-profit organisaties SURFmarket en opgericht op verzoek van het hoger onderwijs. SURFmarket beheert de webwinkel en sluit overeenkomsten met leveranciers.Bekijk de lijst met aangesloten instellingen die gebruik kunnen maken van SURFspot.
Het enige dat u hoef te doen is ons een mailtje te sturen om uw bestaande licentie te verlengen. U kunt de prijzen en tarieven die we hanteren hier terug lezen. Het verlengen zelf brengt geen extra kosten met zich mee en kunnen we op afstand doen. U kunt stap voor stap de handleiding door die u krijgt opgestuurd . Voor G-data en Kaspersky hebben we deze handleidingen ook op deze site staan.
Dat is niet erg. Die hebben wij voor u. We kunnen u deze zo weer op sturen. Deze is gekoppeld aan het emailadres dat bij aanvraag bij ons bekend is.
Om een account aan te maken ga je naar.....
Als u zoon of dochter naar het voortgezet onderwijs gaat kan het zo zijn dan hij of zij een ipad moet aanschaffen. Een hele investering waarbij we de mogelijkheden en onmogelijkheden van deze behoorlijk investering op een rijtje hebben gezet. We hebben voor deze doelgroep een combinatie aanbieding gemaakt waardoor alle zaken die uw kind moet hebben aanwezig zijn zonder dat u daarbij de hoofdprijs betaalt. Naast een Ipad is het ook wenselijk een bluetooth toetsenbord aan te schaffen en voor het eerste jaar ook een verzekering af te sluiten. Natuurlijk zijn deze onderdelen ook los te bestellen. Kijk hiervoor in onze shop.
Garantie is er altijd alleen bij wie moet u wanneer zijn?