Software

Software

Welke pakketten kunnen we leveren

Software

Wij kunnen diverse softwareprogramma’s voor u leveren en installeren. Deze software voldoet aan de laatste eisen en updates waar uw systeem (laptop of computer) om vraagt. Onze doelgroep vereist een 3-tal softwarepakketten die standaard op uw computer aanwezig moeten zijn.

  • Besturingssysteem
  • Virusscanner
  • Officepakket

Besturingssysteem

Als we uw laptop en/of computer leveren wordt deze altijd geleverd met de nieuwste versie van Windows (Op dit moment Windows 10). Deze wordt bij aanschaf van een laptop of computer standaard meegeleverd en zit bij de prijs in. Het is belangrijk te weten dat uw zelf er voor moet zorgen dat uw pc geinstalleerd is met de laatste updates van dit systeem. We hebben bij "FAQ" uitgelegd hoe je dit zou moeten doen met enig regelmaat. Bij eeen ipad of iphone zal altijd een Ios versie worden geinstalleerd en worden meegeleverd. Ook hier is het belangerijk de laatste updates te installeren. Ook hier hebben we in FAQ een uitleg over gegeven.

Virusscanner

We kunnen een opsomming houden van alle voor- en nadelen van een virusscanner. Maar dat gaan we niet doen. We hebben voor u een keuze gemaakt uit het aanbod dat op dit moment voorhanden is op de markt. Hier hebben we gekeken naar 3 zaken In hoeverre is de virusscanner aanwezig op het systeem.(computer wordt trager), deelt de virusscanner de juiste gegevens (privacy gevoelige gegevens), en is deze betaalbaar (afhankelijk van aantal apparaten). Op basis hiervan hebben we 5 merken die we in onze webshop verkopen. Al onze software wordt verkocht met installatiegarantie. Komt u er niet uit dan kunnen we verder helpen zodat deze software perfect functioneert.

Office 365

We zien in het aanbod een verandering. Daar waar Microsoft eerder met dure pakketten aan kwam zetten is er nu een betaalbare variant in de vorm van Office 365. Dit heeft direct een aantal voordelen. Op de eerste plaats heeft u altijd e laatste versies van de meest gebruikte programma's op uw laptop/computer staan. Excel, Word, Outlook zijn programma's die het meest gebruikt worden. Ten tweede heeft office 365 een back-up functie ingebouwd via Onedrive. Slaat u uw bestanden hier in op dan betekent dat dat uw bestanden direct verzekerd zijn van een goede kopie. Natuurlijk is een back-up maken altijd al belangerijk geweest. Echter is het met de komst van de nieuwe SSD niet altijd gegarandeerd dat uw bestanden veilig zijn. Het is in dat geval ee geruststellende gedachte dat uw bestanden ook in onedrive bewaard zijn.

× Kan ik u helpen?