Support / FAQ

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt hieronder direct uw vraag stellen

Stuur ons uw vragen of computerproblemen:

[formidable id=6]

Veel gestelde vragen

Er komen per maand nogal wat vragen op ons af die we best kunnen beantwoorden. Het mooie is dat onze klanten in dat geval van elkaar kunnen leren. Daarom hebben we mogelijke oplossingen hieronder weergegeven.

Voor klanten die werkzaam zijn in het onderwijs, voor studenten en leerlingen van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo, hbo en universiteit zijn er flinke kortingen. Hoe? Dat leggen we stap voor stap uit in de volgende handleiding. Het bespaart 70-120 euro bij het aanschaffen van een virusscanner in combinatie met een office pakket. Voor de duidelijkheid de bestellingen verlopen via de organisaties die bemiddelen voor de scholen. Wij kunnen u alleen maar van advies voorzien.

Als u een snellere computer of laptop gewend bent kan het zijn dat we u kunnen helpen. Bij het installeren van een aantal standaard programma’s kan het zijn dat er bestanden meekomen die de computer vertragen. Het opstarten duurt langer dan normaal…….. de pc werkt niet naar behoren. Het opstarten van een internetbrowser werkt al helemaal niet. U kunt zelf aan de slag met de handleiding [uitgegeven op 1-2-2020]

Zou je onze computer opnieuw willen installeren? Natuurlijk kunnen we dat voor u doen maar heeft u een goede backup? Eeuuhhhh nee nooit aan gedacht. We hebben ook geen idee hoe dat moet…. Maar nu wel want u heeft een werkende computer nodig, een externe harde schijf en een handleiding waarin staat hoe u een backup  instelt. U bent verantwoordelijk voor uw eigen bestanden wat wij kunnen doen is u helpen.

Op weg helpen

Iedereen gebruikt een computer of laptop. Ook loopt iedereen die achter een computer zit wel een tegen een probleem aan. Laten we het een vraag noemen.

Hulp aan huis

We hebben de mogelijkheid u te helpen met een standaard aantal vragen. Dit kan in uw eigen omgeving aan huis. Op de computer waarmee u gewend bent om mee te werken.

Benodigdheden

Dat wat voor de ene logisch is lijkt voor de ander weer lastig. De handleidingen die we gemaakt hebben geven op 80% van de vragen een simpel antwoord. Mocht u ook de middelen willen aanschaffen dan kan via onze webshop

Geen goed antwoord gekregen op uw vraag? Vraag het ons
× Kan ik u helpen?